Meter & peters

Ex-sprintster Kim Gevaert “Als mama van 3 kindjes en als iemand die familie ontzettend belangrijk vindt, doet het mij enorm plezier om te zien hoe de hele Bende van Broes zich inzet om die flinke kleuter Broes alle kansen te geven die hij verdient. 

Broes zijn wilskracht en doorzettingsvermogen om aan te leren en in te oefenen wat de meeste mensen vanzelfsprekend vinden, is inspirerend. Een echte topsporter dus! Daarom ben ik ook heel trots om het meterschap van dit mooie initiatief op mij te mogen nemen.”

 

 

Sons of Gravity zijn de 4 prof-volleyballers Stijn Dejonckheere, Hendrik Tuerlinckx, Matthijs Verhanneman en Ruben Van Hirtum van Knack Roeselare. Ze maken tussen hun trainingen en volleybalmatchen door leuke filmpjes met heel wat volleybal trickshots. Ook zij steunen De Bende van Broes omdat ze geloven in de sportieve superkrachten van Broes:

“We vinden het super wat De Bende van Broes organiseert, we staan er met ons hele team 100% achter. Toen we gevraagd werden als sportieve peters van het initiatief hebben we dan ook niet geaarzeld! Op 16 oktober hebben we onze eerste competitiematch dus kunnen we er helaas niet bij zijn, maar we zullen vanuit Antwerpen mee supporteren voor Broes!”