FAQS

1. Ik kan op 16 oktober niet komen maar wil wel graag een vrije bijdrage doen, kan dat?
Jammer dat je er niet bij kan zijn, maar een vrije bijdrage is uiteraard ook meer dan welkom! Dat kan op het rekeningnummer van De Bende van Broes, op BE28 7360 1866 8120. We zijn je hiervoor heel dankbaar!


2. Ik wil graag sponsor
worden van De Bende van Broes, hoe doe ik dat?

Uiteraard kan dat! Je kan het sponsordossier hier downloaden. Voor meer info of voor een pakket op maat, neem contact op met sponsor@debendevanbroes.be


3. Kan ik mijn kindjes meebrengen naar het benefietconcert?

De concerten in de voormiddag zijn echte luisterconcerten. Kinderen zijn uiteraard meer dan welkom, maar er wordt geen aparte kinderanimatie voorzien. Als je ervan overtuigd bent dat ons programma jouw kindjes kan bekoren mag je ze gerust meebrengen. Ben je het niet zeker, dan kunnen de kinderen misschien beter aansluiten vanaf de aperitief- en lunchtijd! Voor kinderen tot en met 12 jaar is er korting op de ticketprijs.


4. Ik wil tickets kopen maar heb niet de mogelijkheid om online te betalen, wat nu?

Er bestaat ook de mogelijkheid om aan de ingang te betalen, meer info op de pagina ‘tickets‘.

 

5. Wat zal er gebeuren met de opbrengst van het benefiet?
De opbrengst van dit feest gaat integraal naar Nele & Wim, de ouders van Broes. De fondsen zullen onder andere ingezet worden voor de broodnodige investeringen in en rond de woning, zodat Broes binnenkort met zijn nieuwe elektrische rolstoel kan gaan en staan waar hij zelf wil.